Saturday, January 1, 2011

AURAFLUX PERFUMES HARUMAN BERTENAGA MAGNET


* DAPATKAN AURA KUASA LUARBIASA DENGAN SERTA MERTA HANYA DENGAN RM15.90 SAHAJA !!!

* UNTUK MENDAPAT AURA KUASA HEBAT SECARA SAINTIFIK INI, ANDA TIDAK PERLU BERMEDITASI SIANG DAN MALAM ATAU BERTAPA BERTAHUN-TAHUN ATAU
MEMBELI PRODUK-PRODUK AURA LAIN YANG BERHARGA BERIBU RINGGIT.

* HANYA DALAM TEMPOH 3 SAAT SAHAJA AURA KUASA LUARBIASA DARI AURAFLUX PERFUMES, HASIL DARI TEKNOLOGI GELOMBANG MAGNET ANGKASA LEPAS,
SUDAH BERADA DI DALAM TUBUH ANDA. AURA KUASA HEBAT DARI AURAFLUX PERFUMES INI BOLEH DIBUKTIKAN DAN DIRASAI SENDIRI
OLEH ANDA DENGAN SERTA MERTA (Sila rujuk teknik demo di dalam video)Apakah Auraflux Perfumes ?

Auraflux Perfumes adalah pati minyak wangi yang telah disuntik dengan kuasa gelombang magnet secara saintifik.

Apakah Kuasa Gelombang Magnet Secara Saintifik ?

Sebelum ini pernahkah anda mendengar tentang produk gelang magnet ? Jika anda sudah mengetahui ciri-ciri dan khasiat produk gelang magnet, maka Auraflux Perfumes adalah produk yang sama tetapi molekul magnetnya dalam bentuk cecair (gelang magnet dalam bentuk pepejal)... malahan ciri-ciri kuasa gelombang magnet dalam Auraflux Perfumes lebih hebat dan lebih menakjubkan ! Teknologi kuasa gelombang magnet secara saintifik ini diimport dari USA.

Apakah Perbezaan Di Antara Auraflux Perfumes Dengan Gelang Magnet Atau Produk Aura Lain ?

Kadar kuasa gelombang magnet di dalam gelang magnet akan beransur-ansur hilang, menurun atau berkurangan dari masa ke semasa. Tetapi ini tidak berlaku pada kadar kuasa gelombang magnet di dalam Auraflux Perfumes. Kadar kuasa gelombang magnet di dalam Auraflux Perfumes akan kekal berterusan kerana molekul-molekul magnetnya yang mampu bergerak bebas (cecair) akan terurai, merebak atau membiak (dispersion).

Selain itu kos bagi kuasa gelombang magnet berbentuk cecair ini jauh lebih murah dan mampu dimiliki oleh ramai pengguna.

Auraflux Perfumes boleh di bawa ke tandas atau dilangkah, tidak seperti produk aura lain yang menggunakan ayat suci Al-Quran yang mana tidak boleh dilangkah atau dibawa ke tandas.

Apakah Khasiat Auraflux Perfumes ?

Kuasa gelombang magnet di dalam Auraflux Perfumes mampu memusatkan atau mengumpul tenaga (dari seluruh bahagian tubuh) yang berada di dalam tubuh pemakai.

Ia akan membuat pemakainya berasa lebih bertenaga dari biasa dan mengelak dari rasa lesu, keletihan atau mudah kepenatan. Bagi anda yang melakukan tugas berat dan lasak atau pekerjaan dan tugasan yang menuntut lebih masa atau berasa lemah, tidak bertenaga dan mengantuk pada sebelah petang, Auraflux Perfumes amat sesuai digunakan untuk menjamin kesegaran dan ketahanan tubuh sepanjang hari. Ia juga sesuai untuk kegunaan ahli-ahli sukan.

Auraflux Perfumes turut melancarkan pengaliran darah serta menyuntik ion-ion negatif (ion baik) bagi mengimbangi ion-ion positif (ion jahat) di dalam tubuh pemakai.

Ini secara tidak langsung akan memperbaiki tahap kesihatan tubuh pemakai.
Selain itu kebaikan kuasa gelombang magnet hasil dari pemakaian Auraflux Perfumes akan meransang proses pembuangan kandungan toksid yang berada di dalam tubuh pemakai.

Ini akan menyebabkan pemakainya lebih kerap membuang air kecil dan menyebabkan haus. Pemakai dinasihatkan supaya banyak meminum air agar proses pembuangan toksid yang berada di dalam tubuh dapat berlaku.

Bagaimana Kaedah Pemakaian Auraflux Perfumes ?

Dicadangkan memakai Auraflux Perfumes 2X sehari pada sebelah pagi dan petang. Sapu Auraflux Perfumes di bahagian nadi pergelangan tangan dan leher.
Hendaklah menyapu kembali Auraflux Perfumes jika bahagian yang disapu terkena air. Ini kerana kuasa gelombang magnet pada Auraflux Perfumes akan hilang setelah minyak wangi tersebut dibasuh.

Adakah Pantang Larang Mengguna Auraflux Perfumes ?

Tiada pantang larang bagi pemakaian Auraflux Perfumes.
Wanita hamil, pesakit jantung yang menggunakan peranti bantuan dan kanak-kanak di bawah 10 tahun tidak dibenarkan memakai produk Auraflux Perfumes.

CUBALAH AURAFLUX PERFUMES HARI INI JUGA.. ANDA MAMPU MEMILIKINYA DAN PASTI TERUJA DENGAN KEHEBATANNYA !!!

No comments:

Post a Comment